5 CITES QUE NO ET POTS PERDRE AQUEST NADAL!

Et convidem a conèixer alguns dels millors mercats, fires i esdeveniments de Nadal que es fan aquest desembre arreu de la comarca de la Selva: tions, avets, torrons i màgia per escalfar motors de cara a les festes més esperades de l’hivern. Prepareu un calendari per marcar totes les cites, que us faran viure el Nadal de la forma més tradicional!

 

Continua llegint

10 parcs i espais d’interès natural que has de conèixer. Et portaran més enllà de la teva imaginació…

Són molts els racons per explorar, els paisatges per veure, les rutes per recórrer i les històries per descobrir. A continuació et proposem saber més coses de la riquesa natural de la comarca de la Selva.

Et suggerim des de passejades i excursions com les que pots fer al Parc Natural del Montseny o pels boscos de les Guilleries, fins a visites en espais d’interès natural com el Volcà de la Crosa o l’Estany de Sils. Tots aquests plans t’activaran els cinc sentits i, sobretot, et permetran omplir d’aire pur els pulmons tot gaudint de la calma, la tranquil·litat i el relax del seu entorn. Continua llegint

“De festa en festa” Les fires, festes i tradicions més arrelades de la Selva

Focs, cavallers, monjos, processons… Viatja en el temps i en la fantasia amb les fires, festes i tradicions que se celebren arreu de la comarca de la Selva. Una bona manera d’endinsar-se en el folklore i la identitat del territori. Aquí us deixem un recull de les fires i tradicions centenàries que tenim més arrelades al territori; les coneixeu?

Continua llegint

8* Productes estrella de la Selva

La comarca de la Selva compta amb una gastronomia molt variada i per a tots els gustos i amb una diversitat de productes locals fruit d’un territori de contrastos emmarcat entre mar i muntanya. Són productes únics, plens de tradició i autenticitat, de mar, de plana i de muntanya; de la llotja, de l’horta, de l’arbre, del bosc, de la granja i de l’obrador. A més dels productes de la terra, també es realitzen fires i esdeveniments gastronòmics on es poden degustar cada un d’aquests productes singulars i genuïns de la comarca o d’algun dels seus municipis.

Continua llegint