Viu la Costa Brava Sud

Descobreix la màgica Costa Brava Sud, un paradís mediterrani on les aigües turqueses banyen les platges de Lloret de Mar, Tossa de Mar i Blanes, tres destins emblemàtics que captiven els sentits dels visitants de la comarca de la Selva amb la seva bellesa incomparable.

Vols descobrir-ho?

 

Els 3 municipis costaners de la Selva

Lloret de Mar, amb les seves platges de sorra fina i aigües cristal·lines, convida a relaxar-se i gaudir del sol mentre es respira l’aire salí i es deixa endur pel suau murmuri de les onades. Caminar pel passeig marítim de Tossa de Mar és com endinsar-se en un somni, camins que et portin a cales recòndites i els impressionants penya-segats que guarden la vila medieval. I, a Blanes,  la tradició marinera es deixa veure arreu, la natura es mostra en tot el seu esplendor a les idíl·liques platges i cales rodejades de vegetació exuberant i inconfusible.

Aquests tres destins conviden a explorar cada racó amagat. T’hi animes?

 

 

La Costa Brava Sud, el racó amagat del litoral gironí

Cada racó de la Costa Brava Sud és un regal per als sentits. Els seus paisatges de postal, les seves aigües de colors intensos i les seves platges de sorra daurada no et deixaran indiferent.

És un lloc on la natura es converteix en protagonista, oferint una experiència única a tots aquells que s’atreveixen a explorar-la. Seràs un d’ells? Planifica la teva visita a la Selva!

Així que no ho dubtis més i embarca’t en una aventura inoblidable per la Costa Brava Sud. La vols viure caminant, en bicicleta o per mar?

Deixa’t endur pel ritme tranquil de les ones, respira la brisa marina i deixa’t enamorar per la seva inigualable bellesa. Et garantim que seràs captivat per tot allò que aquest indret màgic té per oferir!

 

 

Fotografies de Tossa Turisme, Blanes Turisme i Lloret de Mar Turisme.