ETS FAN-CAMPER? ET PRESENTEM LES ÀREES DE SERVEI A LA SELVA

Els viatges i escapades amb autocaravana o furgoneta adaptada, cada cop tenen més seguidors, actualment existeix una xarxa d’indrets on pernoctar, vagis on vagis, així com consells per aquells que s’inicien en aquesta aventura.

En els últims 10 anys l’afició per aquests vehicles s’ha disparat i no només per fer grans viatges, sinó també per a les escapades de cap de setmana.

La comarca de la Selva es suma a aquesta tendència i ja compta amb 6 àrees d’autocaravanes gratuïtes repartides per tot el territori, des de la Costa Brava fins a les muntanyes del Montseny i Les Guilleries.

Arbúcies
Arbúcies

L’àrea d’autocaravanes d’Arbúcies és una de les portes d’entrada al Parc Natural del Montseny i connecta amb el Massís de Les Guilleries. No us podeu perdre el seu museu etnològic La Gabella, el Castell de Montsoriu i la seva preciosa Riera d’Arbúcies, sense oblidar provar el seu famós Pa de Pessic de la singular pastisseria Mir.

Sant Hilari Sacalm
Sant Hilari Sacalm

 

 

 

L’àrea d’autocaravanes de Sant Hilari Sacalm es troba en una zona molt tranquil·la, en un entorn natural incomparable, just en el cor del massís de Les Guilleries a les comarques de Girona. Un entorn pels amants de les rutes a peu i en BTT. No deixeu de visitar el Museu Guilleries i el mercat municipal dels diumenges.

Sils
Sils

Sils és un municipi situat al bell mig de la comarca de la Selva a Girona. Just a tocar l’àrea d’autocaravanes hi trobem l’Estany de Sils. És un espai natural protegit inclòs en el Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) de Catalunya i que forma part de la Xarxa Europea d’Espais Naturals Natura 2000. Un indret natural i singular a descobrir pels seus paisatges i per la seva flora i fauna aquàtiques.

Blanes
Blanes

 

 

L’àrea d’aparcament mixt de Blanes està situat a 200m de la platja, prop de la biblioteca comarcal, de l’oficina de turisme i de les zones d’hostaleria i compres. Hi ha un carril bici davant del pàrquing i durant l’estiu el pàrquing està vigilat. No us podeu perdre el castell de Sant Joan i les magnífiques vistes sobre la vila i al mes de juliol el concurs internacional de focs artificials.

Caldes de Malavella
Caldes de Malavella

Caldes de Malavella és una vila balneària de referència a 20km de la Costa Brava i amb accés directe des de l’autovia A-2 i l’autopista AP-7, a 10 minuts de Girona. L’àrea d’autocaravanes està situada en una pineda a pocs metres de les fonts termals i d’altres serveis comercials i de restauració. Cal destacar el castell, la Font de la mina, els balnearis de Vichy Catalan i Prats, el jaciment arqueològic del Camp dels Ninots i les termes romanes.

Salitja - Granja Mas Bes
Salitja – Granja Mas Bes

 

La zona d’autocaravanes de Salitja està situada al costat de l’aparcament de la Granja Mas Bes en un entorn rural al camp. Mas Bes és una empresa familiar que es va fundar a mitjans del s. XX. Es poden realitzar visites guiades tots els caps de setmana per conèixer el món rural i la vida de les vaques, el procés de la llet i la munyida tradicional i automàtica. També es pot visitar una sala d’exposicions d’eines antigues del camp per complementar la visita amb un recorregut històric. No us perdeu l’agrobotiga amb venta de producte de la granja i altres de proximitat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *