La Selva, un lloc on el ciclisme és més que pedalar!

5 raons per gaudir de les rutes de cicloturisme i BTT a la Selva

Si ets amant de l’esport i a més un rodamón, segur que t’apassiona anar en bicicleta i recórrer bells llocs damunt de dues rodes. Si el que més t’agrada és viatjar tot pedalant, et recomanem una llista de les millors rutes de cicloturisme i BTT per la comarca de la Selva.

Sent la brisa del mar Mediterrani de bon matí a la Costa Brava o desafia’t a tu mateix per colls i ports de muntanya al bell mig dels boscos de les Guilleries. Els turons boscosos que trobaràs a la Selva guarden un tresor amagat: quilòmetres i quilòmetres de pistes i senders on practicar les teves habilitats tècniques, amb constants canvis de desnivell que et posaran a prova.

5 raons per gaudir de les rutes de cicloturisme i BTT a la Selva:

1. Gran ambient ciclista
Des de novembre a juny equips professionals i amateurs i també ciclistes individuals de tot el món entrenen per carreteres i corriols de la comarca.

2. Allotjaments especialitzats en ciclisme
A Lloret de Mar podreu posar-vos en mans de professionals de l’hostaleria amb experiència en grups d’entrenament i vacances ciclistes. Podreu descansar en un allotjament 100% preparat per a ciclistes situats en un punt estratègic de la comarca i la Costa Brava.

3. Un clima impagable
La tardor i els hiverns són suaus al costat del mar. I la calidesa de la primavera permet entrenaments amb temperatures de luxe!

4. Serveis per al ciclista
No només lloguer de bicis, servei mecànic i assistència en carretera… també trobareu restaurants i cafès per reposar energia a qualsevol hora del dia.

5. Cada dia una ruta diferent
A la comarca de la Selva trobareu una gran varietat de rutes i pistes per entrenar! Podeu triar mar, muntanya, rodador, tècnic i un bike park, a menys de trenta minuts en cotxe de Lloret de Mar amb circuïts de downhill i enduro. No us ho perdeu!

Pedala sol, o en família per la costa, la plana i els boscos!

Entre els itineraris de la Selva, trobareu des de les rutes més fàcils per fer en família, fins a les rutes de més dificultat per als més exigents. No teniu excusa per gaudir d’alguna d’elles!

+Info: www.laselvaturisme.com / http://cycling.lloretdemar.org


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *