Sensacions memorables per enamorar-se de la Selva

Diuen que enamorar-se és senzill. Només cal que estar predisposat a gaudir del moment i notar com l’emoció s’apodera del teu estat.

Ens enamorem de persones, olors, gustos, sensacions i llocs. Per això us volem recomanar 5 tips per enamorar-se de la Selva. Desperta els teus sentits i enamora’t del que és essencial i autèntic.

 

  1. Deixa’t captivar per les sortides i postes de sol

Atura’t i agafa aire per admirar les sortides o postes de sol i on gaudir de paisatges tenyits de taronges, vermells i violetes. I és que el cel, amb les sortides i les postes de sol, ens ofereix un espectacle únic al matí i al capvespre! Al matí, descobreix algun dels cims de la comarca, un indret màgic on sentir-se petit enmig de la frondositat dels boscos i les mun    tanyes com Argimon o Farners, Sant Miquel de Solterra, Puigdefrou o Sant Benet i el Far. Cap al vespre, les aigües embassades de l’estany de Sils o del pantà de Susqueda es converteix en un mirall i és el millor moment per parar, seure i respirar l’aire especial que desprèn l’ambient quan el sol comença a caure darrere les muntanyes i tenyeix el paisatge de colors. Respireu profundament i gaudiu de la meravella d’aquests paisatges!

 

  1. Despertars en indrets amb encant

Imagines despertar amb el cant dels ocells o el so de la brisa que acarona els boscos de les Guilleries o el Montseny? Hotels amb encant, antigues masies reformades amb totes les comoditats i luxes o allotjaments amb magnífiques vistes de la Costa Brava o a la muntanya i envoltats de naturalesa. Per reconnectar amb la parella, per allunyar-se de la rutina, per celebrar un dia especial, per escapar de la ciutat, per descobrir entorns espectaculars per fer rutes amb bicicleta… Sigui quin sigui el vostre motiu és hora de consentir-se!

  1. Un regal per a tots els gustos

La gastronomia selvatana és tan diversa com el seu paisatge, és el resultat de combinar tradició i avantguarda i de maridar productes de mar i terra. Els seus plats enamoren als paladars més exigents i, sense cap mena de dubte, el teu es mereix un homenatge! Passejar pels mercats i submergir-se en les olors dels productes frescos, gaudir dels esdeveniments gastronòmics més importants de la comarca o degustar els diferents productes típics del territori en algun dels restaurants més emblemàtics. Descobriu la gastronomia més arrelada a la terra!

  1. Viu la natura “selvatge”

Paratges naturals de boscos de pi, alzines i roures conviuen entre fauna lliure per regalar-nos estampes i vivències úniques. Boscos de castanyers amb ermites i santuaris, fonts i rieres…  Paisatges feréstecs per descobrir tot l’any, ja que cada estació té el seu propi encant! La diversitat que t’hi trobes és excepcional i els racons ocults es multipliquen. L’observació de fauna i flora, prats per a un pícnic familiar i llegendes mil·lenàries fan del territori un tresor natural: les Guilleries, el Montseny, el Montnegre-Corredor, el Collsacabra, el Massís de Cadiretes i espais naturals del Volcà de la Crosa, les Riberes del baix Ter, els Turons de Maçanet o la Tordera. Us animem a gaudir de tots aquests paisatges a través de la pràctica del senderisme i de la bicicleta de muntanya. Desconnexió, tranquil·litat i naturalesa en estat pur!

  1. Un viatge per l’arquitectura que defineix la nostra identitat

Els pobles de la Selva respiren història pels quatre cantons. Una història que val la pena recórrer mentre gaudim de la tranquil·litat i la bellesa de l’entorn. Et proposem un viatge en el temps sentint el passat a través dels magnífics castells selvatans dels quals el que més destaca és la seva varietat tipològica: des d’un dels castells més grans de Catalunya, com Montsoriu, fins a una fortificació tan modesta com ben conservada com Farners. Des d’una vila emmurallada ben preservada com la de Tossa de Mar fins als ferrenys castells – residència de Brunyola o Vilobí d’Onyar. En alguns s’hi viu o són equipaments públics; d’altres, com Torcafelló, Sant Iscle o Sant Joan de Lloret, els ha rescatat l’arqueologia i els ha posat en valor. Tots es troben en indrets privilegiats, miradors de primer ordre sobre la comarca i els seus entorns, unes visites obligades d’aquelles que no et pots perdre!

Deixa que l’encant de la comarca de la Selva t’enamori

Planifica la teva estada per visitar racons de somni i deixar-te emportar per la màgia i la bellesa de l’entorn. Encara et falten raons per  venir a conèixer la Selva? Aquí te’n recollim més 😉


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *